Nieuwe, ontspannende theaterervaring in de Flint

13 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Yogi en gitarist Jan Kuiper, onder andere bekend van The Five Great Guitars, komt met een bijzonder concept naar de Flint. Yoga, muziek en meditatie worden voor het eerst in een unieke driedelige vorm naar het theater gebracht. Op zaterdag 15 maart staat de ‘Yoga, Music & Dance Experience’ in de Flint.

Bezoekers beleven een heel nieuwe theaterervaring met onder andere yoga, dans en Indiase percussie en zang. Ze maken kennis met hun diepste zelf en leren hoe ze hun dromen en plannen kunnen concretiseren.

De afgelopen veertig jaar heeft Jan Kuiper de wereld rondgereisd als jazzgitarist. Improvisatie in het hier en nu is zijn belangrijkste onderdeel van zijn muziek. Ieder jaar geeft hij yoga op het strand tijdens het Oerol Festival op Terschelling.

De ‘Yoga, Music & Dance Experience’ begint ‘s middags om 14.00 uur met een seminar van Jan Kuiper met de titel ‘Zuiver Leven’ en om 16.00 uur een workshop hatha yoga. ’s Avonds is het mogelijk om in het theater te dineren en om 20.30 uur begint de avondvoorstelling met medewerking van twee ZEN-monniken. In het middagprogramma kijken de deelnemers vooral bij zichzelf naar binnen, tijdens de voorstelling wordt het leven gevierd met yoga, muziek en dans.

NB In eerdere publicaties is de naam van Johan Noorloos genoemd. Helaas is hij door ziekte niet in staat aanwezig te zijn op deze dag.

Kaarten voor het concert ‘Yoga, Music & Dance Experience’ kunt u 24 uur per dag op www.deflint.nl bestellen. Opgeven voor de seminar en/of workshop kan via de mail; publiciteit@deflint.nl Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie