Uniek intiem concert van Nina June

23 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

De charmante, innemende singer-songwriter Nina June zette zich met haar tweede album ‘The World Awaits’ stevig op de kaart; 3FM riep haar uit tot Serious Talent. Op vrijdag 14 maart staat Nina June met de theatertour ‘The World Awaits’ in de Flint.

Nina June geeft een uniek intiem optreden, het publiek zit dicht bij de talentvolle singer-songwriter op het podium. In deze speciale setting luisteren de toeschouwers naar haar popsongs van haar succesvolle cd, pareltjes van andere singer-songwriters en persoonlijke verhalen. Jeroen Woe, de helft van het cabaretduo Van der Laan & Woe, heeft de regie van de tour voor zijn rekening genomen.

Voor haar cd ‘The World Awaits’ liet Nina June zich inspireren door singer-songwriters als John Mayer. Het album werd enthousiast ontvangen. Het NRC Handelsblad noemde haar de “Nederlandse Dusty Springfield” en bij zowel Radio 1 als bij Radio 2 werd de plaat ‘cd van de week’.

Kaarten voor Nina June kunt u 24 uur per dag op www.deflint.nl bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie