Smartsieraad is klaar voor Smartlappenfestival Amersfoort

7 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Smartsieraad is klaar!

In het weekend van 12 en 13 april barst het Smartlappenfestival los in het centrum van Amersfoort. De Varkensmarkt, het Lieve Vrouwekerkhof, het Jorisplein en de Groenmarkt zullen bruisen van de smartelijke liederen die door koren en artiesten ten gehore gebracht gaan worden.

Elk jaar wordt er een prachtig Smartsieraad gemaakt. Het is klaar! 1000 exemplaren zijn met de hand gemaakt door een grote groep vrijwilligers. Het sieraad is gemaakt in de vorm van een broche en in de vorm van een ketting.

Nieuwsgierig naar dit collectorsitem? Op 16 maart wordt het Smartsieraad onthuld in 't Nonnetje. Vanaf dan is het te koop voor € 5 per stuk. Drie exemplaren voor

€ 12,50. Verkooppunten: café 't Nonnetje en café Onder de Linde op de Groenmarkt; café Vroeger Hof op de Hof en café Vyssotski, Lieve Vrouwenstraat 17. Met de koop van een Smartsieraad steunt u de organisatie van het Smartlappenfestival.

Ook zijn er twee extra grote exemplaren gemaakt, die geveild gaan worden. Vanaf 16 maart te bewonderen bij De Vrolijke Koster op de Groenmarkt. Groot genoeg bijvoorbeeld als kussen op de bank of als decoratie in de etalage van horeca of winkel. Op 16 maart wordt bekend gemaakt hoe de veiling zal plaatsvinden.

Informatie over het Smartlappenfestival vindt u op onze website www.smartlappenfestivalamersfoort.nl en op onze Facebookaccount.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie