OPEN LANDELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN PUTTEN IN DE PROVINCIE

5 mei 2014 om 00:00 Activiteiten

PERSBERICHT:

De beste putter van de provincie

Op initiatief van golfende ondernemers is het golfevent ‘Putten in de Provincie’ in het leven geroepen. Een wedstrijd over meerdere ronden waarbij per provincie wordt bepaald wie de beste putter is en wie uiteindelijk de beste putter van Nederland is.

In elke provincie van Nederland zal een voorronde worden gespeeld op verschillende golfbanen en op verschillende data. Per provincie gaan de beste putters van de voorrondes, dat zijn de putters met het minst aantal slagen, door naar de tweede ronde. Daarin wordt gestreden om de titel ‘Beste Putter van de Provincie’. De tien beste putters van de provincie gaan bovendien naar de landelijke finale en zij maken kans op de eindoverwinning en de gloednieuwe titel ‘Beste Putter van de 12 Provinciën 2014’.

De wedstrijd staat open voor iedereen, ongeacht leeftijd en spelniveau. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig 10 euro per persoon, waarvan 10 procent naar de golfclub gaat waar je deelneemt. De eerste en tweede ronde MOET uiteraard worden gespeeld in de provincie waar je woont.

Data

De voorrondes worden gespeeld tussen maart 2014 en mei 2014 bij de deelnemende golfclubs. De lijst is nog niet compleet, golfclubs kunnen zich nog aanmelden. In de voorronde wordt 2 x 9 holes gespeeld.

Ronde 2 wordt tussen mei 2014 en juli 2014 gespeeld op een door de organisatie aan te wijzen golfclub per provincie. Per provincie is er maar één locatie zodat iedereen het zelfde putt-parcours speelt. Tijdens de tweede ronde wordt er 3 x 9 holes gespeeld. De beste drie spelers vallen in de prijzen, de winnaar mag zich een jaar lang ‘Beste Putter van de Provincie’ noemen.

In de derde en laatste ronde, te spelen op één dag in september of oktober, spelen de tien beste putters per provincie om de landstitel over 4 x 9 holes. Alle 120 deelnemers spelen op dezelfde nog te selecteren golfbaan in Nederland. De beste drie putters zullen worden gehuldigd, maar alleen de nummer-1 mag zich een jaar lang ‘Beste Putter van de 12 Provinciën’ noemen.

Aanmelden kan via de website www.puttenindeprovincie.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie