Boekenweek bij Primera de Paperclip

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Amersfoort - Primera de Paperclip gevestigd aan het Neptunusplein in de wijk Kruiskamp neemt deze week deel aan de nieuwe editie van de Boekenweek. De Boekenweek loopt van zaterdag 8 maart t/m zondag 16 maart 2014.

Bij besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken bij Primera de Paperclip ontvangt de consument het Boekenweekgeschenk ‘Een mooie jonge vrouw’ van Tommy Wieringa gratis. Op zondag 16 maart kan de consument tevens gratis reizen met de trein op vertoon van het geschenk.

“Vorig jaar hebben wij al deelgenomen aan de ‘Maand van het spannende boek’ en wij zijn blij dat wij dit jaar ook deelnemen aan de Boekenweek” aldus Edwin van Straten en Sandra van Aaken. Zo wie zo beschikken wij over een uitgebreide (kinder)boekenlijn voor elk budget.

Bij de modern ingerichte Primera de Paperclip kan de consument terecht voor een compleet en gespecialiseerd assortiment. Het assortiment bestaat naast boeken o.a. uit tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, rokersbenodigdheden, Staatsloten, Lotto/Toto, Krasloten, tickets voor uiteenlopende evenementen, dagbladen, zoetwaren, postzegels en cadeaukaarten van o.a. V&D, HEMA, ICI PARIS XL, GiftFor2, iTunes en Fashioncheque. Daarnaast zijn wij ook een ING servicepunt en PostNL servicepunt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie