Nieuwe bestuurder voor Meander Medisch Centrum

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

AMERSFOORT - René van Dijk RA (1955) treedt per 1 april toe tot de Raad van Bestuur van Meander Medisch Centrum. Hij volgt hiermee vertrekkend bestuurder Cees Meijers op. Van Dijk werkt momenteel als directeur financiën en vastgoed binnen Meander Medisch Centrum. Van Dijk is sinds 2007 verbonden aan Meander Medisch Centrum.

Van Dijk: ,,De complexiteit van de veranderende regelgeving en het toenemend risicoprofiel van de ziekenhuissector vragen om steeds meer bestuurlijke aandacht voor onder meer financiën en vastgoed. Daarbij komt dat de bouw en ingebruikname van het nieuwe Meander Medisch Centrum heeft geresulteerd in een verbreding van de inhoud en reikwijdte van mijn huidige functie, zodat het aanschuiven aan de bestuurlijke tafel op natuurlijke wijze tot stand is gekomen. Mijn uitdaging is om tezamen met de overige leden van het bestuur, stafbestuur, medewerkers en medisch specialisten de toenemende zorgvraag goed te bedienen, de cliënttevredenheid nog verder te vergroten en het ziekenhuis financieel gezond te houden. Dit alles met respect voor al het goede uit het verleden."

Met de komst van René van Dijk als derde bestuurder is de Raad van Bestuur compleet. De overige leden van de Raad van bestuur zijn Frank de Reij (voorzitter) en Anita Wydoodt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie