Slotdebat Gemeenteraadsverkiezing 2014

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op 18 maart, één dag voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen, debatteren in de Joriskerk elf lijsttrekkers van verschillende politieke partijen over hun plannen met de stad. De deelnemers aan het debat zullen zich uitspreken over onderwerpen die spelen in de Amersfoortse politiek en verkiezingsstrijd. Hoe gaan we de gelden voor de nieuwe WMO verdelen? Hoe krijgen we Amersfoort veiliger? En wat gaan we doen om Amersfoort financieel gezond te maken en te houden? De politici zullen de degens met elkaar kruisen onder leiding van Anje Slootweg.

De avond wordt gehouden in de trouwkapel van de St. Joriskerk. De gemeente van de Joriskerk weet zich betrokken op de maatschappij, in het bijzonder die van de Amersfoortse binnenstad. Door deze avond wil de gemeente de binnenstadbewoners en andere geïnteresseerde Amersfoorters een culturele activiteit bieden en het maatschappelijk debat op gang brengen, juist ook over thema’s die niet direct gerelateerd zijn aan het christendom, maar wel actueel zijn.

Het discussieprogramma zal om 20.00 u. beginnen, maar bezoekers zijn al welkom vanaf 19:45 u. Na afloop van het debat is er een borrel. De kerk is te bereiken via de ingang aan de Hof. De toegang bedraagt € 5,00.

Informatie is te vinden via www.sintjoriskerk-amersfoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie