Examentrainingen bij Van Berkum Studiebegeleiding

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op maandag 12 mei starten de eindexamens voor middelbare scholieren met het Centraal Examen Nederlands voor VWO-leerlingen. HAVO-leerlingen beginnen die dag met Kunst en M&O. Een spannende tijd voor de examenkandidaten: hard werken en blokken op moeilijke leerstof! Van Berkum Studiebegeleiding in Amersfoort helpt VWO-, HAVO-, en VMBO-leerlingen met hun voorbereiding op het eindexamen!

Voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben richting het examen, biedt Van Berkum intensieve examentrainingen aan. Voor bijvoorbeeld een vak waarbij uw zoon of dochter niet op eigen kracht door de stof komt. Misschien voelt uw zoon of dochter zich onzeker over een vak en levert dit stress op. De examentrainingen worden geleid door onze beste trainers, die in 2013 hebben bijgedragen aan een slagingspercentage van 97%. In een aantal sessies wordt alle theorie herhaald en de vaardigheden geoefend. We werken in kleine groepjes met veel aandacht voor de individuele deelnemers.

De examentraining start met een entree-examen dat ons een goed beeld geeft van de stof waaraan extra aandacht moet worden besteed. Wij doceren opnieuw alle theorie en leggen uit hoe ze systematisch examenopgaven kunnen aanpakken. De deelnemers leren de stof toepassen door middel van (huiswerk)opgaven. We laten de trainingen expres niet in één weekend plaatsvinden maar bieden de stof gespreid aan omdat hierdoor stof en vaardigheden beter beklijven.

In de afgelopen jaren hebben we door middel van deze trainingen al meer dan 100 leerlingen geholpen hun examen met succes af te sluiten. Leest u op onze website meer over de praktische informatie aangaande data en tarieven. Wij gaan graag met u in gesprek om af te stemmen op welke manier wij met uw zoon of dochter de examenvoorbereiding kunnen inrichten. Meer weten, mail naar info@huiswerkinstituut.nl of bel naar 0334724400.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie