Gezocht voor een TV-documentaire: een familie die de uitvaart van opa/oma voorbereidt

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Voor een documentaire, Vijf dagen in maart, zoeken de makers een familie die zich wil laten filmen bij de voorbereidingen van de uitvaart.

De grootvader of -moeder van een familie is overleden. De nakomelingen verzamelen zich gedurende vijf dagen in het ouderlijk huis. Vijf dagen vol herinneringen, verdriet, humor en hernieuwde familiebanden. En in diezelfde dagen moet ook nog de perfecte uitvaart worden georganiseerd.

Met de blik gericht op de eettafel in het ouderlijk huis toont Vijf dagen in maart deze bijzonder intieme en geïsoleerde periode. Waarin een familie afscheid neemt van haar pater/mater familias. En niet alleen van hem of haar, maar ook van een tijdperk en een bijbehorende plek.

Meijerink Uitvaartzorg vindt het een mooi idee om deze documentaire te maken. Daarom zoeken wij met de programmamakers van de IKON mee naar een familie die direct na het overlijden van opa of oma een cameraploeg mee wil laten kijken. Bent u of kent u zo’n familie, van wie een (groot-)ouder op sterven ligt en die zou willen meewerken aan de film? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij brengen u in contact met de makers van de film. 033 - 475 00 45 of via www.meijerinkuitvaartzorg.nl/contact.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie