Marie Christine ten Doesschate presenteert bundel 'Je ziel is een bloemenveld'

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Amersfoort, 2 maart 2014

PERSBERICHT

DICHTBUNDEL ZIET HET LICHT

Marie Christine ten Doesschate presenteert haar dichtbundel:

Je ziel is een bloemenveld

De presentatie vindt plaats op zondag 16 maart 2014 tijdens de KunstKijkRoute.

Tijd: 13.00 - 17.00 uur. Locatie: Muurhuizen 99, Amersfoort.

"Je ziel is een bloemenveld" gaat over liefde. De toon is afwisselend: serieus, sprankelend, soms zwaar, soms licht, in de kern altijd optimistisch. De rode draad in deze dichtbundel is de ruimte die liefde krijgt door verbinding en vergeving. Liefde zit in ieder mens, maar in hoeverre is zij de drijfveer in je leven? Wanneer je door liefde wordt geleid, zie je jezelf in een ander licht. Het positieve zelfbeeld dat daardoor ontstaat, verandert je kijk op de wereld.

Marie Christine is kunstenaar en begon 10 jaar geleden met het schrijven van gedichten. Het gedicht speelt een belangrijke rol in haar werk. De meeste gedichten in deze bundel verschijnen voor het eerst. Naast de presentatie van haar bundel, exposeert zij ook haar creaties op zondag16 maart.

Sinds 2009 doet Marie Christine mee met de KunstKijkRoute. Ze exposeert in de oude binnenstad van Amersfoort. Haar werk bestaat uit muur-idylles, tassen, kragen en sieraden. Ieder werkstuk bevat een gedicht(je)…..soms verborgen…..soms duidelijk zichtbaar. Zij heeft ook exposities gehad in o.a. de Bijenkorf (Amsterdam), het AMC (Academisch Medisch Centrum) en bij Miracles in Contact (Een cursus in wonderen).

Meer informatie kunt u vinden op www.mariechristinecreations.nl en www.kunstkijkroute.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie