AD(H)D-café Amersfoort: bij APWC

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op vrijdagavond 7 maart 2014 opent het AD(H)D-café Amersfoort, het Keistad-café, weer zijn deuren in de voetbalkantine van APWC.

Dit is een maandelijkse ontmoetingsavond voor volwassenen met AD(H)D (ADHD/ADD), een plek om met lotgenoten in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gewoon gezellig wat te drinken. Niet alleen volwassenen met AD(H)D, maar ook familie, vrienden en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Impuls, de landelijke patiëntenvereniging, ondersteunt en faciliteert het landelijke netwerk van AD(H)D café’s. Voor meer informatie: www.impulsdigitaal.nl.

Het café wordt georganiseerd samen met het (wekelijkse) café voor mensen met NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel). De toegang is gratis en tijdens de avonden kan iedereen in- en uitlopen wanneer hij of zij dat wil. Aan de bar zijn drankjes en hapjes verkrijgbaar. Er ligt materiaal ter inzage, bijvoorbeeld het blad Impulsief (kwartaalblad van Impuls) en informatie over de concrete ondersteuning die de vereniging kan bieden.

Er zijn genoeg mensen met boeiende verschillen en overeenkomsten, maar het is ook weer niet te druk bezocht. Al snel ontstaat er een plezierige, openhartige sfeer op deze avonden.

Kom zelf ook aanstaande vrijdag eens kijken, een drankje halen en meedoen!

AD(H)D-café Amersfoort, “het Keistad-café”:

Iedere eerste vrijdag van de maand

Zo ook vrijdag 7 maart 2014

van 19.30 - 22.00 uur

Locatie: Kantine Voetbalvereniging APWC

Keerkring 11, t.o. Weggeefwinkel op nr 88

3813 BC Amersfoort

Er is parkeergelegenheid.

Voor meer informatie:

adhdcafeamersfoort@impulsdigitaal.nl

Desirée (0614) 266 550

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie