Trio MéMusica in Muziek na de Markt in Lutherse kerk

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

De Lutherse kerk kon een paar maanden niet gebruikt worden vanwege een flinke opknapbeurt. Onlangs zijn de deuren weer open gegaan en is weer gestart met de zaterdagmiddagevenementen. Zo ook met de Muziek na de Markt concerten, elke 3e zaterdag van de maand.

Op 15 maart kunt u het Trio MéMusica, bestaande uit Mieke Keizer, dwarsfluit, Mark Tersteeg, hobo en Adriaan Plantinga, piano horen.

Zij presenteren een afwisselend programma met werk van Vivaldi, Schumann, Poulenc en Gerswhin, ook klinkt een recente eigen compositie waarbij improvisatie een belangrijke rol speelt. Dit zal de eerste keer zijn dat in de serie Muziek na de markt de nieuw verworven bijzondere Bechsteinpiano uit 1917 klinkt.

Mieke Keizer en Mark Tersteeg en Adriaan Plantinga beschikken over een brede professionele achtergrond. In diverse samenstellingen zijn zij te horen zowel in grote producties zoals Les Misérables, Cats, West Side Story als in kamermuziekverband. Adriaan Plantinga is tevens componist van liederen en instrumentale muziek.

Van harte aanbevolen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie