Barry Atsma bij JT Amersfoort tijdens de Ladies Only op woensdag 5 maart met de film Kenau!

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

JT bioscopen en ontwikkelingsorganisatie Plan Nederland bundelen hun krachten voor de toekomst van meisjes in ontwikkelingslanden. Op woensdag 5 maart organiseert JT speciale Ladies Only voorstellingen met de film KENAU. Van elk verkocht kaartje zal een euro aan Plan Nederland worden gedoneerd. Één van de deelnemende Bij JT Amersfoort komt acteur Barry Atsma op bezoek die in KENAU de rol van legerkapitein Wigbold Ripperda vertolkt. Kaarten voor deze speciale vertoning zijn te koop via de site http://www.jt.nl/bioscopen/amersfoort .

Over de film

Kenau (Monic Hendrickx) runt een goedlopende scheepswerf wanneer Haarlem in 1572 wordt belegerd door de Spanjaarden. Gevoed door haat en verdriet om de executie van haar jongste dochter, begint Kenau met haar vrouwenleger een heroïsche strijd tegen de Spaanse belegeraar. Omdat haar angst en pijn schuil gaan achter koppige geslotenheid, dreigt Kenau echter ook haar oudste dochter te verliezen. KENAU is een heroïsch drama onder regie van Maarten Treurniet met in de hoofdrollen Monic Hendrickx, Barry Atsma en Sallie Harmsen. KENAU wordt geproduceerd door San Fu Maltha en Els Rientjes van Fu Works. Distributeur Dutch Film Works brengt KENAU vanaf 6 maart in de bioscoop.

Plan Nederland

Plan is een internationale kindgerichte ontwikkelingsorganisatie die zich al 75 jaar inzet om de levensomstandigheden van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden te verbeteren. Plan werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens dezelfde rechten en kansen krijgen, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen. Plan doet dit door het uitvoeren van projecten in 50 ontwikkelingslanden. Kijk voor meer informatie op www.plannederland.nl

Hoofdacteur Barry Atsma zal op deze avond aanwezig zijn voor een foto moment en een Q&A in de zaal. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom voor het bekijken van de stands en uiteraard om Barry Atsma te ontmoeten. De film 'Kenau' zal starten om 20.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie