Ondernemers Eemland kiezen voor groei

11 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Maandag 14 april 2014 start Marleen Schrijver van SkriVa ondernemen met de intervisiegroep voor ondernemers. Marleen begeleidt sinds 15 jaren ZZP-ers en MKB ondernemers bij de ontwikkeling van het ondernemerschap. Van het in de markt zetten van een product tot het verkrijgen van financiering. Altijd is de ondernemer zelf het uitgangspunt.

In de intervisiegroep brengen ZZP-ers en MKB ondernemers hun ondernemersvragen in. Samen met 6 andere deelnemers gaan ondernemers op zoek naar oplossingen. De groep is een klankbord, denktank en spiegel. Kritische medeondernemers die elkaar scherp houden, ervaringen delen en van elkaar leren. Intervisie gaat verder dan netwerken en koffiedrinken het gaat de diepte in. Dat betekent dat vertrouwen de basis is. Deelnemers hebben minimaal 2 jaren ondernemerservaring.

Intervisie stelt ondernemers in staat zich verder te professionaliseren, keuzes te maken en koers te bepalen in het ondernemerschap.

Intervisie voor ondernemers - 4 bijeenkomsten per jaar

Start maandag 14 april 2014 - 10.00 tot 12.00 uur

SkriVa ondernemen

Drakenburgerweg 51

3741 GK Baarn

kosten € 295 ex. Btw voor 4 bijeenkomsten

voor meer informatie en aanmelden: SkriVa ondernemen, Marleen Schrijver 06-546 93 592, marleen@skriva-ondernemen.nl, www.skriva-ondernemen.nl/intervisie-voor-ondernemers

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie