Kei van Amersfoort 2014 aanmeldingen gestart

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

AMERSFOORT - Ook dit jaar wordt weer de Kei van Amersfoort gehouden; dé bandstrijd van Amersfoort. Er is veel talent in Amersfoort en jaarlijks verkiest Podium De Kelder de enige Kei. De wedstrijd bestaat uit drie voorrondes en één finale in het poppodium. Aanmelden als band kan vanaf dit moment.

Vorig jaar won Project Bongo De Kei van Amersfoort, een paar maanden later wonnen zij ook de Utrechtse Popprijs. Winnaars van De KVA 2014 stromen automatisch door naar de Utrechtse Popprijs, zij krijgen namelijk direct een halve finaleplek. Ook krijgen de winnaars en de tweede prijs een mooi prijzenpakket van de sponsors, én een supportplek bij een concert in Podium De Kelder.

Voorrondedata om als band en bezoeker vrij te houden: vrijdag 4, zaterdag 12 en zaterdag 19 april (als onderdeel van Per Expressie's Kultjurloop). Acts die mee mogen doen met De Kei van Amersfoort zijn bands of acts die startend zijn en uit Amersfoort en omstreken komen. De voorronde locaties in de binnenstad van Amersfoort worden nog bekend gemaakt.

Bands kunnen zich aanmelden via het formulier op www.podiumdekelder.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie