Workshop familieopstellingen en belemmerende overtuigingen

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Workshop

Familieopstellingen en belemmerende overtuigingen.

Misschien herken je ze wel? Overtuigingen die je al jaren hebt en waardoor je je belemmerd en geremd voelt zoals:

“ik ben het niet waard om….; als je voor een dubbeltje geboren bent word je nooit een kwartje; Ik verdien het niet om gelukkig te zijn. Ik kan niet goed zien, horen, voelen. Ik heb altijd pech; Ze moeten altijd mij hebben; Ik ben niet goed genoeg…..

Sommige van deze overtuigingen kun je direct bij jezelf herkennen. Anderen kunnen diep verstopt zitten in je familiesysteem of nog dieper verborgen zijn in een ver verleden.

In deze workshop gaan we op zoek naar de oorsprong van deze belemmerende overtuigingen. Als we zien waar die overtuiging vandaan komt, kunnen we die gaan loslaten of veranderen in een positieve overtuiging. We kunnen dan meer onszelf zijn en gelukkiger gaan leven.

We werken met de methode van “opstellingen”.

Bij een opstelling vragen we aan individuele medecursisten om onszelf, onze overtuigingen, eventuele familieleden en andere aspecten van onszelf te representeren en in de ruimte op te stellen. Dan kan zichtbaar worden waar onze overtuiging vandaan komt en duidelijk worden welke stappen we moeten zetten om ons van de belemmerende overtuiging te bevrijden.

Natuurlijk is het ook mogelijk een opstelling te doen met een andere vraag die bij je leeft.

Wie geeft deze workshop?

Ik ben Wies van Olst, hypnotherapeut. Ik heb sinds 14 jaar een therapeutische praktijk voor mensen met psychische, emotionele of lichamelijke problemen. In mijn praktijk maak ik onder andere gebruik van de volgende behandelvormen: gesprekstechnieken, regressie- en reïncarnatietherapie, hypnotherapie, innerlijk kind therapie, deelpersoonlijkhedentechniek ( Voice Dialogue), NLP en werken volgens Bert Hellinger.

Wanneer: maandagavond 10 maart 2014 van 19.30 tot 22.00 uur .

Prijs: € 35,--

Waar: Egidiushof 9, 3813 CP Amersfoort.

Opgave en info: Wies van Olst,

Praktijk voor hypnotherapie, familieopstellingen en droomwerk.

Egidiushof 9,

3813 CP Amersfoort.

Tel: 033-4724972

Email: info@wiesvanolst.nl

www.wiesvanolst.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie