Lenaert Nicasiusspeld voor mevrouw Teunis

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

AMERSFOORT - Mevrouw W.J. Teunis ontving vrijdag 28 februari de Lenaert Nicasiusspeld uit handen van locoburgemeester Cees van Eijk. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 12,5- jarig jubileum van mevrouw Teunis, als secretaris van de Cliëntenraad Amaris De Amerhorst.

Mevrouw Teunis (1924) was tot haar pensionering directiesecretaresse bij Ziekenfonds 'Amersfoort en Omstreken'. Dit jaar is zij 12,5 jaar het centrale punt voor zowel de cliëntenraad, als de bewoners van De Amerhorst, Amerrank en de Bosrand. Zij ontvangt de onderscheiding voor haar grote inzet en belangenbehartiging van de cliënten.

Tot voor kort notuleerde zij de vergaderingen van de Cliëntenraad, bijeenkomsten en commissievergaderingen met grote zorgvuldigheid. Ook bij de jaarvergaderingen is zij aanwezig en leest zij het jaarverslag voor. In de afgelopen jaren zijn, mede door haar inspanningen, de onderlinge contacten binnen het dagelijks bestuur van de cliëntenraad geïntensiveerd.

Ondanks haar hoge leeftijd en het feit dat haar gezondheid achteruit gaat, blijft zij zich nog steeds verdiepen en zich inzetten voor de cliëntenraad. Ze is een zeer gewaardeerd lid van de cliëntenraad, een belangrijke informatiebron over de dagelijkse gang van zaken binnen de zorginstelling.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie