40 jaar Meer Bewegen voor Ouderen in Sportfondsenbad

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Het begon in 1974. De eerste groepen senioren gingen in het Sportfondsenbad wekelijks oefeningen doen. Oefeningen om fit en in conditie te blijven; de bewegingslessen werden door instructeurs gegeven. Wat begon met een paar groepen reactiveringszwemmen is in de loop der tijd uitgegroeid tot een activiteit van formaat. Honderden ouderen volgen nu de trainingen van het Meer Bewegen voor Ouderen (M.B.v.O.). Het Sportfondsenbad Amersfoort viert in de week van 10 tot en met 13 maart het 40 jarig jubileum.

Feestweek

Veertig jaar: dat is reden voor een feestje! In deze week bedankt het Sportfondsenbad alle trouwe deelnemers. De M.B.v.O. -lessen hebben een feestelijk tintje. In het versierde Aquadroom is een braderie en informatiemarkt, met veel leuke stands. Voor alle deelnemers staat gratis koffie en thee klaar en na afloop ontvangen zij een rijkelijk gevulde cadeautas.

Receptie

Donderdag 13 maart, van 13.00-14.30 uur, sluit het bad de feestweek af met een receptie in het Aquadroom. Naast de huidige M.B.v.O.-ers zijn hiervoor ook oud-lesgevers en oud-deelnemers uitgenodigd. Het wordt een gezellige reünie, met veel herinneringen, M.B.v.O.-lessen anno 1974 en 2014 en een ode aan de oudste deelnemers. Sommigen doen al ruim

40 jaar mee met het M.B.v.O.!

Meer Bewegen voor Ouderen / Aquagym

Senioren blijven fit en gezond door aan de conditie te werken. Dat werkt weer anders dan toen u twintig was. Dat hoeven wij u natuurlijk niet te vertellen. SRO heeft speciaal voor vijftigplussers watersporten ontwikkeld waarmee zij gegarandeerd fit blijven. In elk zwembad van SRO zijn lessen, trainingen en zwemmomenten voor deze groepen.

Ook meedoen

Heeft u interesse in het M.B.v.O. ? Of wilt u M.B.v.O een keer zelf ervaren? Er is plaats in diverse groepen. Vraag naar de tijden en de mogelijkheid van een gratis proefles bij de receptie.

Adres

Sportfondsenbad Amersfoort

Bisschopsweg 175, Amersfoort

Tel. 033-4634214

www.sportfondsenbadamersfoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie