D66 Valentijnsactie 28 februari

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op vrijdagmiddag 28 februari organiseert D66 Amersfoort haar jaarlijkse Valentijnsactie waarbij een Amersfoortse vrijwilligersorganisatie in het zonnetje wordt gezet. Vrijwilligers hebben een belangrijke rol in het draaiende houden van veel initiatieven en organisaties en die rol wordt alleen maar groter.

Dit jaar is de keuze gevallen op Stichting Waterlijn.

Onze motivatie:

Waterlijn is een groot deel van het jaar zichtbaar in de grachten van Amersfoort. Het aanbod, maar ook de vraag groeit elk jaar weer en dat vraagt om een goede organisatie met een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Waterlijn doet echter meer dan alleen rondvaarten: met het geld dat wordt overgehouden sponsort Waterlijn diverse projecten, zoals die van andere Amersfoortse culturele instellingen- en initiatieven en met onder andere gratis vaarten voor het project “Dubbel genieten”, bewoners van zorgcentra, cursisten tweede taal onderwijs en het speciaal onderwijs.

D66 Tweede Kamerlid Kees Verhoeven zal een kleine attentie uitreiken aan de aanwezige vrijwilligers van Waterlijn en wethouder Pim van den Berg zal ook kort ingaan op het werk van de Waterlijn.

Met vriendelijke groet,

D66 Amersfoort

Datum: vrijdag 28 februari 2014

Tijd: 16.00 uur - 17.30 uur

Locatie: Zandfoort aan de Eem, Eemlaan 100, 3812 ED Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie