Lentecross av Triathlon en av Altis

5 april 2014 om 00:00 Sport

AMERSFOORT - Op zaterdag 15 maart aanstaande organiseren av Triathlon en av Altis alweer voor de vierde keer met de gezamenlijke Lentecross hun beider clubkampioenschappen cross. Er wordt gelopen met elkaar en tegen elkaar, waarbij beide verenigingen hun eigen eindklassement en prijsuitreiking kennen.

Start en finish van de Lentecross 2014 zijn voor het clubhuis van av Triathlon (Birkhoven). De Lentecross wordt gelopen als een handicaprace, zodat eenieder kan winnen. Er is een onderverdeling in de categorieën Senioren, Nordic Walkers, Sportief Wandelaars Senioren en Jeugd.

Starttijden: Nordic Walking en Sportief wandelen start om 9.00 uur, waarbij een parcours van 4 km dient te worden afgelegd; Senioren start is vanaf 9.20 uur, waarbij in de diverse leeftijdscategorieën in groepen wordt gestart; De jeugd start vanaf 10.30 uur en loopt afhankelijk van de leeftijd 1000, 1500, 2500 of 3000 meter.

Het inschrijven voor deze gezamenlijke Lentecross kan t/m 9 maart via de website, waarbij vermeldt dient te worden dat het een cross betreft die alleen bestemd is voor leden van beide Amersfoortse atletiekverenigingen.

Mail voor vragen of opmerkingen lentecross@avtriathlon.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie