'Like-weken' bij Emiclaer

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Van 24 februari tot 9 maart vindt de tweede editie van de LIKE-weken plaats bij winkelcentrum Emiclaer. In deze twee weken zijn er iedere dag nieuwe en verrassende aanbiedingen te vinden op facebook.com/winkelcentrumemiclaer. Iedereen die de Facebookpagina van Emiclaer heeft geliked, kan van deze acties profiteren en maakt kans om prachtige prijzen te winnen.

Na het ongelofelijke succes van de LIKE-weken vorig jaar, wil Emiclaer opnieuw haar ambities, offline en online, laten zien. Alle acties in 2014 die georganiseerd worden, worden ondersteund op de Facebookpagina. Likers worden op deze pagina automatisch op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes omtrent winkelen bij Emiclaer. Eveneens zijn alle actuele aanbiedingen te vinden op deze pagina. Deze aanpak maakt Winkelcentrum Emiclaer absoluut uniek. Vorig jaar wijdde Nieuwsuur zelfs nog een item aan de LIKE-weken.

Aanbiedingen en prijzen

De tweede editie van de LIKE-weken loopt van 24 februari tot 9 maart. Twee weken lang zijn er iedere dag leuke acties van de winkeliers te vinden op de Facebookpagina van winkelcentrum Emiclaer. Iedere dag weer iets nieuws. Naast de geweldige aanbiedingen zijn er ook prachtige prijzen te winnen. Bijvoorbeeld een jaarabonnement voor het hele gezin bij sportschool Club Pellikaan of een fantastische camera.

Meer informatie over de LIKE-weken is te vinden op facebook.com/winkelcentrumemiclaer

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie