Geweldig resultaat Taekwondoka's Theo Meijer Sport/ Top Taekwondo Eemland Luxemburg

14 april 2014 om 00:00 Sport

Ilse Bock (Theo Meijer Sport Leusden) in -53 kg, Ashwin van der Vlugt ( Enoch Material Arts Bunnik) -59kg, cadetten. Mathilde Prins (Theo Meijer Sport Leusden) in junior -49 kg en

Anne-wil Prins (Theo Meijer Sport Leusden) in junior -59 kg hebben afgelopen zaterdag deelgenomen aan het Luxemburg Open Sparring.

Ashwin stond in zijn 1e wedstrijd tegen Engeland. Hij won door opgave van zijn tegenstander bij een stand van 8-2. In zijn tweede wedstrijd tegen Duitsland wist Ashwin te winnen met 4-3. In de halve finale stond Ashwin tegen België en won hij met 6-4. De finale ging minder lekker voor Ashwin en verloor hij met 5-2 van Duitsland. Ashwin behaalde een tweede plaats

Ilse Bock stond in de eerste wedstrijd tegen Duitsland. In de eerste ronde stond Ilse met 4-0 voor. In de tweede ronde gaf haar tegenstander op. Haar tegenstander was niet opgewassen tegen het geweld van Ilse en de handdoek werd op de mat gegooid.

In de finale stond Ilse tegen Duitsland. De eerste ronde ging gelijk op en werd de ruststand 3-3. In de tweede ronde wist Ilse verder uit te lopen en besliste de wedstrijd met 6-4. Een eerste plaats voor Ilse.

Mathilde Prins stond in de eerste partij tegen Engeland. Zij won deze wedstrijd met een stand van

8-4. In de tweede partij verloor Mathilde met 8-11, Mathilde behaalde een derde plaats

Anne-wil Prins stond haar eerste partij tegen Kroatië, Ze vocht wel goed wedstrijd maar verloor met 10-1, Anne-wil behaalde een derde plaats.

Iedereen heeft goed gevochten en allemaal een podiumplek. Heel goed gedaan en gefeliciteerd met het behaalde resultaat.