voetbal zondag

15 april 2014 om 00:00 Sport

SO Soest - VVZA (0-0-) 1-0

Ongetwijfeld boezemde de 0-7 overwinning, die koploper SO Soest vorige week boekte tegen RODA ’23, enige vrees in bij de voetballers van VVZA. Desondanks stapten de Amersfoorters met open vizier het veld op in Soest. De wedstrijd had een behoorlijk niveau waarbij de koploper liet blijken dat zij net even iets scherper in de afronding waren dan de Amersfoortse ploeg.

vv Nederhorst - Hooglanderveen? (0-2) 2-3 Stijn Mossink 1-0, Thijs Tomassen 0-2, 2-3

Mark Visser was vorige week na de faux pas in Zeist niet erg spraakzaam. De kansen op het kampioenschap zijn op het voetbalcomplex langs de Heideweg nagenoeg verkeken. Desondanks gingen tegen vv Nederhorst de mouwen flink omhoog om het puntenverlies te compenseren. Thijs Tomassen werd matchwinner met twee fraaie treffers

Amsvorde - AS’80 (0-0) 0-2

De thuisploeg probeerde de nederlaag van vorige week tegen de koploper van zich af te schudden. Dat moest gebeuren tegen het als zesde geplaatste AS ’80. Natuurlijk keek de ploeg uit Almere reikhalzend uit naar dit duel. Bij winst konden de gasten dicht naar Amsvorde toe kruipen. En dat gebeurde vijf minuten voor tijd toen AS ’80 een scoringskans verzilverde. Amsvorde speelde daarna alles of niets en kreeg net voor tijd toch nog de 0-2 te verwerken.

KVVA - VVU Ardahanspor?(1-0) 2-1 Tim Goovers 1-0, Nabil Fellaki 2-0

De zesde plaats die KVVA inneemt in de vijfde klasse is enigszins vertekend. De ploeg van Andre Geurtsen heeft nog inhaalwedstrijden in de agenda staan. Desalniettemin kon KVVA vandaag al op gelijke hoogte komen met de nummer vier VVU Ardahanspor dat liefst twee duels meer heeft gevoetbald. En dat gebeurde. KVVA, met de talentvolle Pim Beekwilder uit A1, was sterker en brak twee maal door de veste van de gasten via onder meer een fraaie treffer van Nabil Fellaki.

APWC - Kismet (0-0) 2-1 Jamy Mol 1-0, Ricardo Dijkhuis 2-0

Koploper Allen Weerbaar verloor vorige week zodat de nummer twee APWC volop promotiekansen ruikt. Dus de ploeg van Rogier de Heus ging weer volle bak tegen Kismet, dat voor dit duel zich in had gegraven op een zesde stek. Dankzij de doeltreffendheid van Jamy Mol en Ricardo Dijkhuis - afkomstig uit het derde team - kon de driepunter in Amersfoort blijven. Volgende week staat de topper te wachten tegen Allen Weerbaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie