voetbal zondag

5 april 2014 om 00:00 Sport

Hoogland - Luctor Et Emergo? (3-0) 6-1 Casper Vijverberg 1-0, Oscar Kommeren, Franklin Harmsen 3-0, Ryan van Diermen 4-0, Dave Dekker 5-0, Casper Vijverberg 6-1

Luctor Et Emergo ?betekent 'ik worstel en kom boven'. Deze wapenspreuk is thans meer van toepassing voor Hoogland dan voor de Almelose voetbalvereniging die op bezoek kwam. Na een matige reeks betekende de winnende worsteling van vorige week tegen Rigtersbleek een aardige opsteker voor het team van onder meer Edwin Hermsen. Een bevrijdende worsteling die werd doorgetrokken tegen Luctor Et Emergo. Het werd een eenrichtingsverkeer waarin Hoogland liefst zes keer doel trof, waaronder een treffer van Dave Dekker die terecht de handen van het publiek op elkaar kreeg.

Quick 1890 - Nieuw Utrecht ?(0-1) 0-3

Na de weinig verkwikkende nederlaag van vorige week tegen Abcoude, stond de ploeg van Sijtze Wobbes op eigen veld oog in oog met Nieuw Utrecht. En dat betekende een mooi middenmootgevecht dus op Sportpark Dorrestein. Althans, dat had het moeten zijn. Nieuw Utrecht deelde de lakens uit en won afgetekend met 0-3.

SO Soest - VVZA (0-0-) 1-0

Ongetwijfeld boezemde de 0-7 overwinning die koploper SO Soest vorige week boekte tegen RODA ’23 enige vrees in bij de voetballers van VVZA. Desondanks stapten de Amersfoorters met open vizier het veld op in Soest. De wedstrijd had een behoorlijk niveau waarbij de koploper liet blijken dat zij net even iets scherper in de afronding zijn dan de Amersfoortse ploeg.

vv Nederhorst - Hooglanderveen? (0-2) 2-3 Stijn Mossink 0-1, Thijs Tomassen 0-2, 2-3

Mark Visser was vorige week na de faux pas in Zeist niet erg spraakzaam. De kansen op het kampioenschap zijn op het voetbalcomplex langs de Heideweg nagenoeg verkeken. Desondanks gingen tegen vv Nederhorst de mouwen flink omhoog om het puntenverlies te compenseren. Thijs Tomassen werd matchwinner met twee fraaie treffers

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie