West End-hit in de Flint

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

‘The Rise and Fall of Little Voice’ van Jim Cartwright was een groot succes op West End en werd overladen met jubelende recensies. Ook de latere filmbewerking was een kaskraker en ontving meerdere nominaties en prijzen. Op donderdag 27 februari staat ‘Little Voice’ in de Flint.

Suzan Seegers speelt de wereldschuwe Mus. Na het overlijden van haar vader heeft Mus zich tussen zijn langspeelplaten teruggetrokken op zolder in haar eigen droomwereld. Haar moeder Marie, gespeeld door Ellen Pieters, is verslaafd aan de drank en versiert de ene dubieuze man na de andere. Een van die mannen is een derderangs manager, wanneer hij Mus hoort zingen denk hij munt te kunnen slaan uit haar gouden stem.

De voorstelling zit vol met prachtige liedjes van onder andere Edith Piaf, Marlene Dietrich en Marlyn Monroe. Suzan Seegers laat met al die mooie liedjes overtuigend zien wat ze kan; heel goed zingen! Jules Deelder heeft de vertaling voor zijn rekening genomen en dat resulteerde in een aardse bewerking die precies de goede snaar raakt; ellende, humor én ontroering. Het decor van ‘Little Voice’ is opvallend te noemen. Op het toneel staat een levensgroot poppenhuis. De dwarsdoorsnede van een woning met twee verdiepingen geeft een mooi kijkje in het leven van Mus en haar moeder.

Kaarten voor ‘Little Voice’ kunt u 24 uur per dag op www.deflint.nl bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie