Running app voor Marathon Amersfoort

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

AMERSFOORT - ABN AMRO is sponsor van de hardloopsport. Deze sport is laagdrempelig en iedereen kan het makkelijk op ieder moment van de dag beoefenen. Het is niet de duurste sport en belangrijker nog; het is gezond. ABN AMRO ondersteunt dan ook graag het hardloopevenement in Amersfoort: de Marathon Amersfoort op 15 juni aanstaande.

Hans Hoogenboom, sponsormanager bij ABN AMRO: ,,Voor onze medewerkers hebben we een eigen loopprogramma met clinics voor beginners en wedstrijden voor gevorderden. We zijn heel blij dat ook de Stichting Marathon Amersfoort deze filosofie nastreeft en loopprojecten op scholen en in buurten opzet. Het Dreamteam voor jongeren is maar één van de geweldige initiatieven van deze organisatie."

,,Toen de organisatie van de Marathon Amersfoort ons benaderde voor een samenwerking waren we dan ook trots dat we in Amersfoort onze opgebouwde hardloopexpertise konden delen", aldus Hoogenboom. ,,Voorwaarde voor ons was wel dat we niet alleen middels een zak geld een bijdrage zouden leveren aan de begroting, maar dat we juist ook een bijdrage willen leveren om de lopers een fantastische dag te bezorgen." De inmiddels bekende Running Safe met de kluisjes is op de wedstrijddag aanwezig en ook de Running Express met een fotoservice met social media activatie. ,,Daarnaast kunnen de lopers en toeschouwers gebruik maken van een in samenwerking met Losse Veter ontwikkelde Running App, waarop je onder mee kunt kijken welke vrienden zich al hebben ingeschreven."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie