Sportief oranjefeest krijgt vervolg

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Naar aanleiding van het grote succes van vorig jaar vindt op vrijdag 25 april 2014 de tweede editie van de Koningsspelen plaats. Dit jaar leggen we de nadruk op echte verenigingssporten in samenwerking met 7 Amersfoortse verenigingen. Wil je als school dit evenement niet missen? Schrijf je dan vanaf 1 maart in via sro.nl.

Dit sportieve oranjefeest was vorig jaar een groot succes. Gekleed in oranje tenues zijn ruim 2.200 kinderen de hele dag in de weer geweest met allerlei sport- en spelactiviteiten. Kinderen, leerkrachten, publiek: iedereen was te spreken over het sportieve en verbroederende spektakel.

Bewegen en plezier maken

Ook dit jaar organiseert SRO, in opdracht van de gemeente Amersfoort weer verschillende sportactiviteiten, gericht op de groepen 6, 7 en 8 van het basisonderwijs, verspreid over 5 locaties in Amersfoort. De nadruk zal liggen op echte verenigingssporten zoals volleybal, rugby, atletiek en badminton met natuurlijk bewegen én plezier maken als belangrijke doelen. Door middel van 8 verschillende onderdelen kunnen kinderen zich meten met leeftijdsgenoten van andere basisscholen.

Inschrijven

Wacht dus niet langer en stel nu al de teams samen. Elk team, bestaande uit 10 - 12 spelers, kan de school tactisch inzetten op de locatie naar wens.

Scholen kunnen zich inschrijven vanaf 1 maart via sro.nl. Zorg dat je er snel bij bent. Want: VOL IS VOL!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie