Kinderpopconcert met Jelle Amersfoort

20 februari 2014 om 00:00 Nieuws

DE LIEVE VROUW - Samen met zijn band speelt Jelle (bekend van de WNF Bamboeclub) het 'Kinderpopconcert'. Lekker meezingen, dansen en springen met de bekendste en nieuwe kinderliedjes in een stoer popjasje. Een grote mensen-concert voor kinderen om 14.30 uur op woensdag 5 maart.

De Achterhoekse musicus, tv-presentator en stemacteur Jelle Amersfoort (What 's in a name) komt naar De Lieve Vrouw voor een heus 'Kinderpopconcert'. Samen met zijn band, bestaande uit Jurgen Burdorf (gitaren), Hugo den Oudsten (basgitaar), Erik Smans (toetsen) en Willem Smid (drums) neemt Jelle het publiek mee op een reis langs wonderlijke dieren (ooit gehoord van een Hertekraaielepelaregeitegaaieberebavianebilleraffedillefant?), rare snuiters en zijn tante uit Marokko. Gelukkig hoef je bij dit alles niet stil te blijven zitten: Meezingen, dansen, springen, alles mag maar niets moet. Jelle speelde het 'Kinderpopconcert'al meer dan driehonderd keer, maar niet eerder in De Lieve Vrouw

De Lieve Vrouw trakteert: na afloop worden 25 cd's onder de kinderen verloot. Meer informatie: www.lievevrouw.nl of tel. 033-4226555.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie