Smartsieraad wordt op 16 maart aangeboden

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

In het weekend van 12 en 13 april barst het Smartlappenfestival los in het centrum van Amersfoort. De Varkensmarkt, het Lieve Vrouwekerkhof, het Jorisplein en de Groenmarkt zullen bruisen van de smartelijke liederen die door koren en artiesten ten gehore gebracht gaan worden.

Het is traditie geworden. Er is weer een prachtig Smartsieraad ontworpen, deze keer door Ellen Ickenroth. Een grote groep vrijwilligers heeft het sieraad met de hand gemaakt. Het wordt het symbool van dit 14e festival.

Het eerste Smartsieraad wordt aangeboden aan een bekende coryfee van de smartlap. Wie? Dat wordt een grote verrassing. Op zondag 16 maart om 15.00 komt deze in een passend voertuig voorrijden bij het Nonnetje op de Groenmarkt om het Smartsieraad in ontvangst te nemen.

Het Smartsieraad zal vanaf dit moment te koop zijn voor € 5 per stuk. Drie exemplaren voor € 12,50. En wie wil het niet op zijn revers dragen?

Verkooppunten: café ’t Nonnetje en café Onder de Linde op de Groenmarkt; café Vroeger Hof op de Hof en café Vyssotski, Lieve Vrouwenstraat 17.

Meer activiteiten rond het Smartsieraad vindt u op onze Facebookaccount en binnenkort op onze website www.smartlappenfestivalamersfoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie