Jongerenavond in Toon Hermans Huis

14 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Dinsdagavond 4 maart 2014 kunnen jonge mensen die kanker hebben of hebben gehad elkaar ontmoeten tijdens de inloopavond in het centraal in het land gelegen Toon Hermans Huis Amersfoort (THHA). Leeftijdsgenoten tussen de 18 en ± 45 jaar zijn van 20.00 tot 21.30 uur welkom om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Voor jonge mensen die zelf kanker hebben (gehad) kan het welkom zijn te praten en ervaringen uit te wisselen met anderen die je snel begrijpen en met dezelfde dilemma’s zitten. De ziekte en de dikwijls heftige behandelingen hebben namelijk veel gevolgen. Het zorgeloze leven dat iemand voor de ziekte had, komt vaak niet meer terug. Dat is dus anders dan voor leeftijdsgenoten die niet geconfronteerd zijn met kanker.

De ontmoetingsavonden in het THHA zijn bedoeld om leeftijdsgenoten die kanker hebben of hebben gehad met elkaar in contact te brengen. In een veilige sfeer kunnen zij met elkaar delen hoe zij leven met en na kanker. Onderwerpen van gesprek kunnen zijn: Wat voor effect heeft deze ziekte op je relaties? Hoe ga je om met werk, studie, seksualiteit, een nieuwe liefde, kinderen, een onvervulde kinderwens, een veranderd uiterlijk, heftige gevoelens, je toekomstbeeld, fysieke (late) gevolgen van de ziekte, enzovoort.

Deelname aan de inloopavond is kosteloos.

Aanmelden mag, maar hoeft niet. Wie wil is van harte welkom om binnen te lopen.

Voor meer informatie: 033 46 55 227, info@thha.nl en www.thha.nl.

Datum bijeenkomst: 4 maart

Tijd: 20.00 - 21.30 uur

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie