De Flint is klaar voor het voorjaar

14 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Het voorjaar staat voor de deur en door middel van de grote schoonmaak wordt de winter ook het theater uitgewerkt. Al enkele maanden is de Flint achter de schermen druk bezig met een nieuwe website en deze week is hij live gegaan. Daarnaast is er ook een voorjaarsbrochure gemaakt met het programma van de komende maanden, die deze week wordt verspreid.

Vorige week ging de Flint website tijdelijk uit de lucht om de laatste puntjes op de i te zetten van de nieuwe website. Maar de Flint is weer in de lucht, met een fonkelnieuwe site! www.deflint.nl is nog steeds duidelijk herkenbaar de Flint en er zijn veel nieuwe functionaliteiten te vinden. Het theatergevoel straalt u tegemoet. Door de filmpjes, foto’s en recensies krijgt u meteen zin in een avondje uit!

U kunt uw favoriete voorstellingen selecteren en ze opslaan in uw wensenlijstje. Kaarten kunt u bestellen wanneer en hoe u dat wilt. Ook de evenementen en congressen afdeling van de Flint heeft een nieuwe site, welke u bereikt via www.deflint.nl of rechtstreeks via www.deflint.nl/evenementen. Neem een kijkje in de verschillende zalen via foto’s en video’s en bekijk welke mogelijkheden de Flint voor uw evenement in petto heeft.

De nieuwe voorjaarsbrochure wordt verstuurd naar verschillende wijken in Amersfoort. Daarnaast is de brochure op de bekende plekken in de stad te vinden, zoals bijvoorbeeld bij de bibliotheken. In de voorjaarsbrochure staan de voorstellingen vanaf half februari tot en met het einde van het theaterseizoen op 5 juni. Daarnaast is er informatie te vinden over interessante extra’s in het theater en de start van de kaartverkoop van het nieuwe seizoen.

Met de nieuwe website en de voorjaarsbrochure is de Flint klaar om er een sprankelend voorjaar van te maken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie