voetbal zondag

9 april 2014 om 00:00 Sport

Hooglanderveen - Zeist (0-1) 1-2 Stijn Mossink 1-1

Hooglanderveen is uit het spoor van koploper Laren 99. Dat is de conclusie nadat de thuisploeg tegen middenmoter Zeist een matig niveau liet zien. „De slechtste wedstrijd sinds drie jaar”, vult Mark Visser zelfs aan. „Laten we het daar maar op houden.”

Domstad Majella - KVVA (1-0) 1-2 Nabil Fellaki 1-1, Alwin Spaan 1-2

KVVA lijkt uit haar tweede winterslaap te zijn ontwaakt. Na drie weken kon het balletje weer gaan rollen. In Utrecht welteverstaan waar de ploeg van Andre Geurtsen het moest opnemen tegen staartploeg Domstad Majella. Nog een beetje onwennig gingen de Amersfoorters met een 1-0 achterstand aan de thee. In het tweede bedrijf was KVVA net even iets beter dan de thuisploeg. Nabil Fellaki en Alwin Spaan maakten met hun treffers het verschil.

Hoogland - Rigtersbleek (0-1) 3-1 Luuk Voorburg 1-1, Erwin Hermsen 2-1, Youssef Salama 3-1

In Hoogland gingen na negentig minuten voetbal de handen weer omhoog. De ploeg uit Enschede die voor rust op een 0-1 voorspong kwamen, knakte in de tweede helft nadat Luuk Voorburg en Erwin Hermsen de kracht van Hoogland uitdrukten in twee fraaie treffers. Nadat Youssef Salama de 3-1 aantekende, kon al zonder vrees de driepunter in en op Hoogland in ontvangst worden genomen.