Wij zoeken jouw !!

11 april 2014 om 00:00 Sport

Rugby dames Eemland zoekt nieuwe leden

De dames van rugbyclub Eemland zitten sinds twee jaar in een combiteam samen met Wageningen en Doetinchem, nadat enkele dames zijn vertrokken oa om hun internationale droom te volgen of om fulltime moeder te worden. Inmiddels zijn het aantal dames leden van Eemland weer zodanig gegroeid dat zij het volgende seizoen, dat start in september 2014 weer als Eemland verder willen. Hier hebben zij echter nog wel een aantal leden voor nodig.

Bij de start van het afgelopen seizoen heeft Eemland er een Nieuw Zeelandse coach bij gekregen die het niveau van de Eemland dames behoorlijk heeft doen stijgen en dat is te zien aan de resultaten!

Rugby is sport waar discipline, teamwork en plezier hoog staat aangeschreven. Altijd al willen weten wat rugby inhoudt? Kom dan op 21 en 28 februari en 7 maart naar de open trainingen (allen op de vrijdag om 20.00 uur). De dagen worden afgesloten met een barbecue op 8 maart op de bokkeduinen, na de wedstrijd van de ereklasse heren. Wij garanderen leuke, informatieve en spannende trainingssessies!

Voor meer info ga naar

https://www.facebook.com/damesrugbyeemland.amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie