voetbal zaterdag

5 april 2014 om 00:00 Sport

TOV - VOP (0-1) 0-2 Emile Brouwer 0-1, Marvin Snijders 0-2

De topper in derde klasse vond plaats in Baarn waar koploper VOP op bezoek ging bij TOV. Voor de aftrap bedroeg het onderlinge verschil liefst vijf punten. Wim de Haas had zijn zinnen gezet om het onderlinge verschil echter naar acht punten op te rekken. „Plus het pakken van de tweede periodetitel", vulde Marco Bakker aan. Beide ambities werden realiteit. VOP heerste onder winderige omstandigheden. Emile Brouwer opende de score waarna Marvin Snijders in het tweede bedrijf het duel op slot zette.

CJVV - Waterwijk (1-1) 3-1 Michiel Beumer 1-1, David Blom 2-1, Gijs Pols 3-1

CJVV, met de scheidende Marcel van Dijk op de bank, wil graag nog even lekker klimmen op de ranglijst. Dat moest gebeuren tegen Waterwijk dat de laatste weken wat in de versukkeling is geraakt. Dat bleek ook gisteren. CJVV toonde het beste spel ondanks het openingsdoelpunt van Waterwijk. Maar nadat David Blom en Gijs Pols het net lieten bollen, was de driepunter voor CJVV een feit.

Eemnes - De Posthoorn (3-4) 4-7 Peter Hazeleger 2-1, Maickey Smeele 2-2, Randy Nieuwenhuijs 2-3, Simon Wetzel 3-4, Maickey Smeele 3-5, Randy Nieuwenhuijs 4-6, Danny Dragt 4-7

De Posthoorn stapte op het veld van keldergenoot Eemnes. Na twee flinke pakken op de broek hoopten de Amersfoorters dat na flinke trainingsarbeid het gat in haar verdediging dichtgespijkerd was. Toch genoot het publiek met volle teugen van een doelpuntrijk duel waarin De Posthoorn met een stand van 3-4 de rust in ging. In het tweede bedrijf waren de Amersfoorters ontketend. Dankzij onder meer Maickey Smeele en Randy Nieuwenhuijs kon De Posthoorn de winst niet meer uit handen geven. Danny Dragt bepaalde de eindstand.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie