InSalvation met gast Hanne de Vries treedt op in Amersfoort

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

De populaire band InSalvation treedt op 7 maart samen met special guest Hanne de Vries op in Amersfoort. Het optreden staat in het teken van de afgelopen jaar verschenen cd ‘God Is’.

De Nederlandse aanbiddingsband InSalvation heeft een intensief jaar achter de rug met het verschijnen van de nieuwe cd ‘God Is’, optredens op festivals in binnen- en buitenland en een tour samen met Leeland. Momenteel tourt de band samen met Hanne de Vries door Nederland. Hanne is de afgelopen jaren gegroeid tot één van de meest herkende en gewaardeerde aanbiddingsleiders in Nederland. Na een paar Engelstalige worship albums presenteerde hij onlangs met ‘Toegewijd’ zijn eerste Nederlandstalige cd.

Het gezamenlijke optreden belooft bijzonder te worden. Kaarten zijn te bestellen via www.truetickets.nl/InSalvation.

Voor InSalvation is de beslissing om gezamenlijk met Hanne te touren in ieder geval een logische. “We waarderen Hanne al lang om wie hij is en wat hij brengt in aanbidding” aldus InSalvation. “Dat we nu samen touren, is voor ons dan ook een langgekoesterde wens die vervuld wordt. We hebben meer gemeen dan alleen een hart voor aanbidding. Zowel Hanne als InSalvation verlangen naar het zichtbaar worden van Gods gerechtigheid hier op Aarde. Dat zal duidelijk te horen zijn in de komende concerten.”

Zowel InSalvation als Hanne de Vries maken dat verlangen praktisch met hun activiteiten als ambassadeurs van Compassion. In mei van dit jaar reist InSalvation over de grens, naar Ethiopië, om daar als band de Muskathlon, de marathon van de 4e Musketier, te lopen en zo geld in te zamelen voor Compassion. Via de website van InSalvation (www.insalvation.com) kan men de band ondersteunen in de onderneming of andere manieren kiezen om te helpen.

Het concert vindt plaats op 7 maart om 20.00 uur in de grote zaal van Rafaël Amersfoort, te vinden aan de Kosmonaut 2.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie