14 februari 2014 om 00:00 Nieuws

Trefpuntjes

VERWONDERING - Café Verwondering heeft zondag 23 februari om 16.00 uur Ad van Dijk te gast. Van Dijk zal vertellen over zijn overstap van bedrijfsleven naar de wereld van de stervensbegeleiding. Café Verwondering vindt plaats in De Herberg in Nieuwland. Zaal open 15.30 uur, toegang gratis.

OORLOG – Woensdag 26 februari houdt Hooglandse Maatjes een bijeenkomst in de Neng, Engweg 7 in Hoogland met als gastsprekers Karin Bruggeman, dochter van een NSB'er, en Fanny Heymann, van Joodse afkomst. Het programma start om 14.00 uur. Toegang 5 euro inclusief hapje en drankje. Reserveren via Ria Abbring tel. 033-4808403, email: abbring@xmsnet.nl.

DEINING - Het verschijnen van het nieuwe Liedboek vormde de aanleiding tot ‘Deining’, een hilarische en interactieve voorstelling waarin kennisgemaakt wordt met de verschillende geluiden en windrichtingen van het Liedboek. De voorstelling vindt plaats op zaterdag 1 maart om 20.00 uur in de Bergkerk, duurt vijf kwartier en wordt gespeeld door Andries Govaart Johan, Klein Nibbelink en Wim Ruessink. Toegang gratis, vrije bijdrage voor de kosten bij de uitgang.

FILM - Vrijdag 14 maart wordt in de St. Martinuspastorie in Hoolgand de film ‘Song for Marion’ vertoond in het kader van het jaarthema ‘Op de vleugels van een lied’. Aanvang 19.30 uur, na afloop is er een drankje en mogelijkheid tot gesprek. Aanmelden is noodzakelijk en kan via jvanpampus@casema.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie