Zing met ons mee en reis naar de USA!

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Altijd al in een Black American Gospel koor willen zingen? Per 5 maart a.s. start Friendship Gospel Choir uit Baarn een projectkoor voor de duur van ruim een jaar. Hier leer je wat het zingen van authentieke black american gospel inhoudt onder de leiding van onze ervaren dirigente Edith Casteleyn en een vier man sterke live band. Daarbij krijgen de projectkoorleden de unieke kans mee op reis te gaan met het Thy Mention Gospel Choir1 in New Orleans, USA in mei 2015.

Het projectkoor wordt toegevoegd aan Friendship Gospel Choir, zo worden de leden direct op- en meegenomen worden in het koor en haar spirituele en swingende muziekstijl. Friendship Gospel Choir repeteert om de week op de woensdagen (de even weken) in het Brandpunt, Oude Utrechtseweg 4a te Baarn.

Deelname

Om deel te nemen aan het projectkoor moet je tussen de 16 en 55 jaar zijn. De kosten voor deelname van 5 maart 2014 tot 13 mei 2015 aan het projectkoor bedragen: € 199,-. Dit is inclusief de songteksten en een oefen CD. Je krijgt dus 2 maanden lidmaatschap gratis ten opzicht van onze vaste leden.

Direct aanmelden kan via friendshipgospelchoir@gmail.com Ook voor vragen. Contactpersoon: Marjolijn van der Wel.

Op 5 maart a.s. mag je meedoen aan onze repetitie en besluiten om je aan te melden voor het projectkoor. Aanmeldformulier ligt daar dan voor je klaar.

Meer informatie Friendship Gospel Choir: www.blackgospelmusic.nl

Meer informatie dirigente en band: www.edithcasteleyn.com

_________________________________________________________

1 Thy Mention Gospel Choir is een, voor de reis naar New Orleans, samengesteld koor onder leiding van dirigente Edith Casteleyn. Dit koor bestaat uit projectkoorleden, vaste leden van Friendship Gospel Choir en van onze zusterkoren Life Line Gospel (Katwijk), Alive Gospel Choir (Nieuwegein) en The Rainbow Gospel Singers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie