zondag 23 februari om 12 uur : CineSingle filmmatinee voor single filmliefhebbers

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Ook geen zin om in je eentje naar de film te gaan? Je bent niet de enige. Daarom organiseert de Lieve Vrouw een maandelijks filmmatinee als bijzonder ontmoetingsmoment voor single filmliefhebbers.

Op 23 februari kun je vanaf 12 uur kijken naar de indrukwekkende film Twelve years a slave, winnaar van de Golden Globe. In de filmzaal krijg je als extra een korte informatieve filminleiding met achtergrondinformatie aangeboden.

De CineSingle aftrap was vorige maand met de film Philomena. Daar kwamen al 22 singles op af. Onze wens is nu om een hele zaal vullen met alleen singles. Dus reserveer snel en kom ook op 23 februari. Neem je single vrienden, familie en buren mee!

Voorafgaand aan de film kun je vanaf 11 uur al komen koffie drinken en kennismaken met andere CineSingle's.

Na afloop van de film verzamelen we bij onze CineSingle Stamtafel in het Theatercafé om na te praten met een kom soep, glaasje wijn of een broodje. De eindtijd van de middag bepaal je zelf.

We willen later ook graag speciale CineSingle's meet & greets gaan organiseren of muziek, een borrel, diner, muziek of lunch in het Theatercafé. Geef je wensen door en de Lieve Vrouw kijkt of ze te realiseren zijn.

Zondag 23 februari 12 uur : Twelve years a slave

Zondag 23 maart 12 uur: August:Osage County

Zondag 20 april 12 uur: The Immigrant

Aanvang 12 uur, inloop vanaf 11 uur. Gastvrouw Annemarie en gastheer Bas zijn er om iedereen welkom te heten en zo nodig van informatie te voorzien. Er zijn geen extra kosten om mee te doen aan CineSingle. Reserveer zelf je kaartje op 033-4226555 of online www.lievevrouw.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie