Lezing Canada - Beren en Wolven

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Lezing over Canada bij Bever Amersfoort

Lo Camps komt ook dit jaar naar de Bever Amersfoort. Op dinsdag 25 februari komt Lo Camps , de bekende Nederlandse bioloog en geboren verteller een lezing geven over Canada.

Lo komt ieder jaar naar Nederland voor een serie exclusieve lezingen, waarbij interactie met de toehoorders centraal staat. Hij zal een ander Canada aan je voorleggen dan je verwacht. Met prachtige opnamen, een scala aan “wildernisgeluiden,” real-life adventures en veel anekdotes zal hij toendra’s, fjorden, ijsbergen, regenwouden, het noorderlicht en de inwoners van Canada de revue laten passeren. Lo kent Canada’s ‘wild side’ als geen ander en helpt u graag als u reisplannen richting Canada hebt.

Lo Camps emigreerde in 1988 naar Canada en werkt er als bioloog en organisator/expeditieleider van ongewone wildernisexpedities die zijn bedrijfje Nature Trek Canada uitvoert. Hij werkt overal in Canada, zeekajakkend en wandelend tussen de Pacifische-, Arctische- en Atlantische oceaan. Lo heeft jaren onderzoek gedaan in het noorden van Canada naar rendieren, wolven en beren.

De lezing begint om 19.30, de winkel zal vanaf 19.00 weer open zijn. Toegang is gratis, mits van tevoren aanmeld. Aanmelden kan via de website van Bever; www.bever.nl (kijken bij Agenda) of door te bellen naar het filiaal te Amersfoort; 033-4702533. De Bever is gevestigd aan de Kamp 57

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie