Ladies Only met film Kenau bij JT Amersfoort

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Wilt u met uw dochter, moeder, buurvrouw, klasgenote of andere vriendin gezellig naar de film? JT Bioscopen organiseert iedere maand een Ladies Only speciaal voor vrouwen. Voor slechts € 12,50 heeft u een ticket voor de film plus een lekker hapje en drankje, toegang tot de foyer vol leuke stands, een goedgevulde goodiebag en een avond vol vermaak. De eerstvolgende Ladies Only is gepland 5 maart met de film Kenau. De inloop is om 19.15 uur, met om 20.00 uur de start van de film.

Over de film Kenau

Haarlem, december 1572. Terwijl het leger van Alva de Hollandse opstand met harde hand de kop indrukt, runt weduwe Kenau Hasselaer (Monic Hendrickx) haar scheepswerf alsof het geen oorlog is. Pas als haar jongste dochter Gertruide (Lisa Smit) betrokken raakt bij het verzet en in Spaansgezinde handen valt, kan ze niet langer afzijdig blijven. Kenau levert het hout om de stadspoorten te versterken, maar bevecht ook samen met de vrouwen van Haarlem de Spanjaarden met hand en tand. Legerkapitein Wigbold Ripperda (Barry Atsma) wil liever zelf de leiding houden, maar moet al snel erkennen dat samenwerken met de moedige vrouwen het beste is voor de stad. Alleen Kathelijne (Sallie Harmsen), de overgebleven dochter van Kenau, wordt buiten schot gehouden. Vertrouwt Kenau haar niet of heeft ze een andere reden om haar buiten het vrouwenleger te houden?

Ladies Only Card

Vanaf heden kunt u bij JT Bioscopen de Ladies Only Card aanschaffen. Met deze unieke kaart krijgt u een jaar lang € 2,50 korting op iedere Ladies Only. Hierdoor betaalt u per avond slechts € 10,- in plaats van € 12,50, waardoor u op deze manier nog goedkoper kan genieten van een zeer gezellige avond.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie