Win-Winterketelshow rendeert

13 februari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Technisch Bureau van Slooten voorziet in de behoefte van huishoudens die zich regelmatig willen oriënteren op ontwikkelingen in de snel veranderende wereld van de cv-ketels, zonnecollectoren en pv-systemen. En dat is beslist geen verspilde energie. Ideeën opdoen om te kunnen besparen op de alsmaar oplopende energienota's is altijd verstandig.

Dat de telefoon bij Technisch Bureau van Slooten doorlopend rinkelt, heeft volgens penvoerder Henk Vos niet echt veel te maken met het feit dat de winter in Nederland zich nu laat zien. „Doordat we al 77 jaar actief zijn op de particuliere en zakelijke markt, loopt het hier elke dag van het jaar goed door", aldus Vos in zijn kantoor. „Kijk, we zijn operationeel op verschillende terreinen en daarom interessant voor onze klantenkring. En de klantenkring groeit elk jaar weer verder aan. We zijn namelijk dè specialist in cv-ketels. Jaarlijks vervangen we zo'n achthonderd ketels. De consument weet ons ook altijd te vinden als het gaat om voorlichting èn de aanschaf of huren van een rendementsketel. Dat blijkt maar weer uit de grote belangstelling voor onze ketelshows die we twee keer per jaar hier organiseren. Zoals straks op zaterdag 1 maart aanstaande. Dan wordt bij ons de zogenoemde Win-Winterketelshow uitgerold."

,,We hebben op basis van de wensen van de consument altijd een pasklare oplossing voorhanden. Bovendien zijn adviseurs van de ketelfabrikanten die wij vertegenwoordigen, zoals Vaillant, Intergas, Atag, Remeha en Nefit, aanwezig. Tevens zijn er tijdens deze show mogelijkheden om bijvoorbeeld voordelig ketels te huren. Daarnaast kan de consument informatie inwinnen over zonnepanelen die zowel stroom als warm water kunnen genereren. Het is interessant te weten dat het investeringsrendement van zonnepanelen beduidend hoger is dan wat je elk jaar op de spaarrekening krijgt bijgeschreven."

Daarnaast is Technisch Bureau van Slooten proactief als het gaat om het verlenen van service en onderhoud. Inmiddels opereert dit bedrijf in een werkgebied dat zich uitstrekt tot ver buiten de stadsgrenzen. En wanneer de certificering een feit is voor het plaatsen van warmtepompen, zal de groei van dit bedrijf alleen maar toenemen. „Dagelijks staan 24 vakbekwame medewerkers klaar om de klant van dienst te zijn", weet Vos. „Vakbekwame en klantvriendelijke collega's, welteverstaan. Want volgens een onderzoek van klantenvertellen.nl scoren wij op deze twee disciplines een hoog rapportcijfer. Een 8,5. Daar zijn we trots op."

Technisch Bureau van Slooten

Hogeweg 77

3816 BM Amersfoort

Tel. 033-4720033

www.vanslootenbv.nl

h.vos@vanslootenbv.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie