Helpt u mee in de strijd om kanker te overwinnen? Kom dan naar de Hooglandse Benefiet Knip Dag!

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op zaterdag 22 maart a.s. organiseert kapsalon Aan Huis Geknipt, samen met Alpe D'HuZes deelnemer Arthur Kolks, een fantastische benefiet knipdag. Deze dag is voor jong en oud en staat geheel in het teken om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Alpe d'HuZes voor het onderzoek naar kanker. De gehele opbrengst van deze dag gaat dan ook naar dit goede doel.

Karin Mol-Wijnands is eigenaresse van kapsalon Aan Huis Geknipt en initiatiefneemster van deze dag. Na zelf van heel dichtbij de gevolgen van deze ziekte te hebben ervaren, wilde zij meer dan alleen maar machteloos als toeschouwer langs de zijlijn staan. Het was tijd om echt wat te doen. Daarom slaat zij samen met Alpe D'HuZes deelnemer Arthur Kolks, de handen ineen en organiseert een benefiet knipdag, om met zoveel mogelijk bezoekers een steentje bij te kunnen dragen. Om dit zo efficiënt mogelijk te doen komt Aan Huis Geknipt dit keer niet naar u toe, maar verwelkomt Karin u graag bij haar thuis op De Tol 14 in Hoogland.

Arthur Kolks fietst in juni 2014 voor de tweede keer de Alpe D’HuZes, intens gedreven door de motivatie dat opgeven geen optie is en er een einde moet komen aan deze vreselijke ziekte. Meer informatie over de stichting en de drive van Arthur, kunt u terug vinden op de website www.opgevenisgeenoptie.nl.

Wat is er allemaal te doen?

Voor slechts € 15,00 kunt u een professionele knipbehandeling krijgen, zowel dames als heren. Of laat voor € 3,00 een prachtige, kleurrijke haarextension plaatsen.

Arthur heeft een horeca achtergrond en bakt voor deze speciale dag een paar heerlijke appeltaarten waar u van kunt genieten met bijvoorbeeld een kopje koffie, thee of een glaasje frisdrank.

U kunt de kinderen gerust meenemen, want voor hen is er een springkussen (mogelijk gemaakt door Jumping Joe Amersfoort), ze kunnen worden geschminkt en er is lekkere limonade. Dit alles voor een kleine bijdrage om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar kankerbestrijding.

Het liefst zou Karin met het knippen niet alleen geld willen ophalen, maar ook haar dat gedoneerd kan worden, zodat er een mooie pruik gemaakt kan worden voor kankerpatiënten.

De benefiet knipdag is zaterdag 22 maart van 11.00 uur -17.00 uur. Voor het knippen, en het doneren van haar, graag een afspraak maken om teleurstellingen te voorkomen. Dat kan via 06-55875778 of op www.aanhuisgeknipt.nl. Ook voor alle andere activiteiten of een donatie bent u van harte welkom op De Tol 14 in Hoogland.

.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie