13 februari 2014 opening tentoonstelling Gertruud Ossendrijver

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

De tentoonstelling “50 years and still copying” wordt op 13 februari feestelijke geopend in galerie Gerr&Gerr. De overzichtstentoonstelling, die ter gelegenheid van het vijftigste geboortejaar van Ossendrijver is georganiseerd, richt zich op haar werk als toeschouwer en drankorgel, haar maatschappelijke betrokkenheid en haar inzicht in de iPhone. Ook is er aandacht voor haar jatwerk van Sylvia Witteman, Martin Bril en Kees van Kooten en er zijn tekeningen en illustraties te zien uit haar vorige tentoonstelling “Na 50 jaar uit de Verf”

“Ossendrijver” blijkt enorm veel fans te hebben. Bezoekers blijven toestromen vanuit het hele land en vaak vertellen bezoekers dat zij heel veel of alles van de ‘Dikke dames meestervervalser’ in huis hebben en nog steeds bijzonder genieten van haar jatwerk. Ook zijn de Kroegentochten in het centrum van Amersfoort die we organiseren, volledig overboekt en lopen nu inmiddels door tot in maart. De deelnemers willen dan graag ook de expositie bezoeken. Reden genoeg om uit te zien naar de, aldus Rene Koch, directeur van galerie Gerr&Gerr.

Op de tentoonstelling is, naast tekeningen en schilderijen, ook bewegend beeld te zien. Ossendrijver was een graag geziene gast bij het waterpolo 7-tal van AZ&PC, waar zij haar onderwatertechniek demonstreerde en soms tegenstanders het ziekenhuis in hielp.

Tentoonstelling 50 years and still copying, Gertruud Ossendrijver

• opening 13 februari 2014

• Galerie Gerr&Gerr, Edisonstraat 59, Amersfoort

• Openingstijden: donderdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur

• Entreeprijs 50 cent, Museumkaart gratis

• Groepsrondleidingen van 50 minuten mogelijk op aanvraag. Prijs € 50 (excl. entreeprijs)

www.gerr-gerr.nl

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Gertruud Ossendrijver via telefoonnummer: 06 25 629 43 of mail g.osendryver@koa.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie