Dico Kuiper; schone schijn

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Vandaag viel de privéfolder van Dico Kuiper bij ons in de brievenbus.

Het is bijna 19 maart en dan zijn er nieuwe stemronden en dus nieuwe kansen, ook voor de PvdA!

Iedereen is, helaas, al vergeten wat voor puinhoop het kortgeleden was bij de PvdA. Partijen, nieuw en oud, gooien weer fanatiek met modder en kloppen zich hartstochtelijk op de borst om hun eigen ego op te poetsen. Bokito is er niets bij. Alhoewel……

Dico Kuiper heeft, na lang nadenken, bedacht dat hij zich wel eens zou kunnen opwerpen als redder van het Soesterkwartier. De Noordewierweg moet veiliger (gossie) de coffeeshop moet dicht (eigenbelang want hij woont er tegenover) de voetbalvelden van KVVA hebben opeens zijn belangstelling (was de BPA daar al niet héél druk mee bezig?) en de grote verassing voor de bewoners van de Paulus Borstraat, Dico heeft bedacht dat daar een probleem is en dat hij dat wil aanpakken. Nu, Dico, de bewoners van die straat zijn ZELF al jaren bezig, hebben contacten gelegd met raadsleden en met wethouder Buijtelaar. Wij krijgen binnenkort eenrichtingsverkeer. Jij hoeft je daar dus niet druk om te maken en het is ook niet nodig dat jij met ONS succes gaat pronken. Wij hebben de PvdA, wiens verkeersdeskundige niet eens de moeite nam om onze mail te beantwoorden, niet nodig!

Dirk-Joost van Hamersveld (D66) en Frans Prins (Groen Links) zijn degene die bij ons in gesprek zijn gegaan. Zij verdienen een schouderklop en jij zeker niet!

Trouwens, kennen de bewoners van het Soesterkwartier onze medewerkster van het Meldpunt nog? U weet wel, het Meldpunt wat als enige in de stad zo goed draaide dat er door het college een uitzondering werd gemaakt!

Nu, die ex medewerkster staat thans op nummer 5 van de BPA. Zij is de enige die de stemmen van bewoners uit deze wijk verdient.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie