Ravelijn zoekt vrijwilligers

11 februari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een projectleider met affiniteit met wereldmuziek. Deze vrijwilliger richt projecten in, stelt het budget op, coördineert alle projectactiviteiten en bewaakt de voortgang (vacature 3631).

Een vrijwilliger met een liefde voor groen, daar is Ravelijn naar op zoek. Bij een vereniging van hobbytuiniers gaat hij/zij lezingen, workshops en excursies organiseren (vacature 3913).

Voor een initiatief dat inactieve senioren weer in beweging wil krijgen, zoekt Ravelijn enquêteurs. In de week van 3 t/m 8 maart bezoeken deze vrijwilligers senioren in de wijken Liendert en Rustenburg met een vragenlijst (vacature 3914).

Een boekhouder, die helpt met het op orde brengen van de boekhouding, daar is Ravelijn naar op zoek. Deze vrijwilliger gaat aan de slag bij een stichting die paarden opvangt en helpt revalideren (vacature 3940).

Voor een moeilijk lerende jonge vrouw (23) zoekt Ravelijn zoekt een vrijwilligster die haar coacht bij het onderhouden van contacten. Liefst een leeftijdgenoot die ook houdt van uitgaan, kletsen, koken en make-up (vacature 3926).

Voor een moeder/mantelzorger zoekt Ravelijn een opruimcoach, die haar weer op weg helpt bij het organiseren van het huishouden (vacature 3936).

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie