11 februari 2014 om 00:00 Nieuws

Geachte redactie,

Bijgaand een persbericht van CV De Hooge Narren.

Inhoud: ons volledige programma van het aanstaande carnavalsweekend.

Ik hoop dat u tot plaatsing zult overgaan.

Bij voorbaat dank daarvoor,

Met vriendelijke groet,

Theo Polman

PR-Nar.

06-10 353 363

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Carnavalsvereniging

PERSBERICHT

Datum bericht: 10 februari 2014

De Hooge Narren

Van vrijdag 28 februari t/m woensdag 5 maart is er weer Carnaval in het Zandkruuersgat, beter bekend als Hoogland. Carnavalsvereniging De Hooge Narren is er weer helemaal klaar voor. Onder leiding van haar (41e!) Prins Ondersteboven en zijn Adjudant Achterstevoren staat er weer een ijzersterk programma. Onderstaand enige hoogtepunten. Kijk voor het volledige programma op www.hoogenarren.nl.

Vrijdag 28 februari 2014: Dorpsomdoop

Vanuit Café De Kolkrijst vertrekt om circa 17.15 een stoet Carnavalisten naar de kruising Rondweg-Noord en Zevenhuizerstraat om Hoogland officieel om te dopen tot Zandkruuersgat. Uiteraard zal Prins Ondersteboven van De Hooge Narren de concurrerende Prins Wulf van de Eemschuumers op ludieke wijze proberen af te troeven.

Vrijdag 28 februari 2014: Nootenbal

De eerste feestavond in de Narrenhof. Onder aanvoering van de fantastische band K-Town wordt het geheid een top avond. Gaat de boel nu al ondersteboven?

Zaterdag 1 maart 2014: Kindercarnaval

Uiteraard organiseren De Hooge Narren ook dit jaar weer de Kinderoptocht. Vanaf 12.30 uur kunnen de kinderen zich gratis inschrijven bij Basisschool De Langenoord aan de Kerklaan. Om 13.00 vertrekt een bonte stoet van kinderen naar De Narrenhof, waar aansluitend een fantastisch (gratis) Kinderfeest met Goochelaar Jerry zal losbarsten!

Zaterdag 1 maart 2014: Groot Carnaval

Tijd voor de tweede grote feestavond: Groot Carnaval. Een begrip in het Zandkruuersgat! Zoals elk jaar maakt de zittende Prins op deze avond weer een ERE-Nar bekend (om 23.11 uur) en wordt het m.m.v. de BEBO-disco ongetwijfeld weer een grandioos feest!!

Zondag 2 maart 2014: Optochtbal

Op de Carnavalszondag is het in Hoogland natuurlijk in eerste instantie tijd voor die prachtige optocht. Uiteraard nemen De Hooge Narren ook weer deel. Aansluitend vieren De Hooge Narren het befaamde Optochtbal! De zaal is dit jaar om 15.00 uur open.

Maandag 3 maart 2014: Binnenste-Buiten-Bal

De vierde feestavond, voor de doorbijters. En wederom een groots Hooge Narren-feest met de band BigBird en de fantastische blaaskapel De Amerbaozers.

Woensdag 13 februari 2013: Haringhappen

Natuurlijk ook in De Narrenhof, wat dan al weer is teruggebouwd tot Café De Noot. Vanaf 16.00 uur is hier het Haringhappen, een gezellig samenzijn om het één en ander van het achterliggende Carnavalsweekend rustig op een rijtje te zetten.

Bijlage, 2x persfoto:

Onderschrift bij beide foto’s:

Links Prins Ondersteboven en rechts Adjudant Achterstevoren.

Bronvermelding: foto’s “CV De Hooge Narren” / Math Bazelmans

Noot voor de redactie / niet voor publicatie:

Voor nadere informatie aangaande dit persbericht kunt u contact opnemen met Theo Polman, telefoon 06- 10 353 363 of via theo.polman@kpnmail.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie