Leerlingen Zangstudio Annemiek Maissan zingen sterren van de hemel

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op 8 maart 2014 zingen gevorderde leerlingen van Zangstudio Annemiek Maissan songs van de grootste artiesten uit de lichte muziekgeschiedenis.

Wegens het grote succes van de concerten die georganiseerd zijn door de Zangstudio, geven we dit jaar twee voorstellingen:

Een matinee dat begint om 14.30 u. en een avondconcert aanvang 19.30 u.

Na het succesvolle Garage concert in Hoogland op 19 januari jl. waar een virtuele muzikale toer door Hoogland werd omlijst door bijpassende liedjes, kunnen de fans van de zangers van Zangstudio Annemiek Maissan nu komen luisteren en kijken naar een muziekshow met songs van de groten der aarde. De zangers zingen letterlijk de sterren van de hemel.

Ze hebben opdracht gekregen een eigen versie te zingen van één van de songs van legendarische artiesten die wij "Legends" kunnen noemen. Zo komen Michael Jackson, The Beatles, Queen, Etta James, Amy Winehouse en Toon Hermans aan bod en kunt u ook songs beluisteren van nog levende legendes: Frankie Valli (The Four Seasons), Prince, The Stones, Stevie Wonder, Phil Collins en Billy Joel. Tussen de liedjes zal, onder het vertonen van lichtbeelden, over het leven en werk van deze legendes worden verteld.

De meeste optredens worden verzorgd door solisten, maar ook duo's, kwartetten en grotere ensembles treden voor u op. De ZAM-huisband staat garant voor een enthousiaste live begeleiding van de zangers.

Het wordt een spetterend concert, dat u niet mag missen!

Kaartjes zijn te bestellen via de website van het theater: http://www.icoontheater.nl

14.30 u.: € 12,50 (vw.), € 10,00 (12 tot 18 jr.)

en alléén bij de matinee: € 5,00 (tot 12 jr.)

19.30 u.: € 12,50 (vw.) en € 10,00 (tot 18 jr.)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie