Meet & Greet met Barry & Steve uit ‘Het regent gehaktballen 2’ door Kidsproof Kidsreporter Fenna (9)

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op zaterdagmiddag 8 februari was er een Meet & Greet met Barry en Steve uit ‘Het regent gehaktballen 2’ in JT bioscoop Amersfoort. Kidsproof Kidsreporter Fenna (9) was daarbij aanwezig en heeft onderstaand verslag geschreven.

`Voor Kidsproof Amersfoort mocht ik naar een film kijken en er een artikel over schrijven. Dit keer was het voor de film HET REGENT GEHAKTBALLEN 2. Het was een leuke film en het ging in het kort over: een paar vrienden en Flint Lokwood is uitvinder en die heeft de flutsemudderfur uitgevonden en het grootste idool van Flint wil de flutsemudderfur gebruiken. Daarom gaat Flint met zijn vrienden de wereld redden van voedselwezens maar later komen ze erachter dat die voedselwezens heel erg aardig zijn. Zoals: Barry de aardbei en dan gaan ze de dieren redden en Barry helpt mee en uiteindelijk is het gelukt en zijn de dieren gered en de wereld ook. Dat was een klein stukje over de film.

Wat ik vooral leuk vond waren de namen die aan de voedselwezens werden gegeven zoals: struisbanen (bananen in de vorm van een struisvogel), de duikbroden (een duikboot in de vorm van een sandwich) de vispansee ( een aap in de vorm van een garnaal) en de flamango (een flamingo in de vorm van een mango).

De 3D effecten waren niet zo dat ze op je af kwamen, maar dat je echt de diepte in kon kijken, dat vond ik erg mooi.

Ik vond het ook leuk dat JT Amersfoort er zoveel werk van gemaakt had zoals: er was een springkussen, en er waren ballonnen, en je kon met Barry en Steven op de foto en er werden in de pauze van de film gehaktballen uitgedeeld. Maar ik snap niet dat het HET REGENT GEHAKTBALLEN 2 heet want gehaktballen die heb ik bijna niet gezien. :)`

Op Kidsproof Amersfoort vind je het méést complete overzicht van kinderactiviteiten in en om Amersfoort! Alle eropuit-tips, de leukste clubjes, handige adressen voor kinderfeestjes, fijne kinderwinkels, kindvriendelijke eetgelegenheden, leuke tips om thuis met je kind aan de slag te gaan en ook praktische adressen rondom zorg & opvoeding. Ook vind je op Kidsproof.nl ervaringen en tips van andere ouders. Voor evenementen en éénmalige activiteiten is er de Uitagenda.

Kidsproof Amersfoort brengt ook een digitale nieuwsbrief uit en houdt bezoekers via Twitter, Facebook en Pinterest op de hoogte van leuke activiteiten, nieuwe vermeldingen op de site en speciale acties. En geregeld is er een Kidsreporter op stap om verslag te doen van interessante kinderactiviteiten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie