Jeugdtheater in de voorjaarsvakantie

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

ZO 16 FEBRUARI 14.30 UUR

CIRCUSCONCERT (9+)

VERRASSEND KLASSIEK EN CIRCUS AMERSFOORT

FAMILIEVOORSTELLING, MUZIEKTHEATER

Komt dat zien! Concertserie Verrassend Klassiek en Circus Amersfoort bundelen hun krachten voor een bijzonder acrobatisch klassiek concert in De Lieve Vrouw. Fysiek spektakel met acrobatiek, jongleren, dans en evenwichtskunst.

MA 17 FEBRUARI 14.30 UUR

NIET HUPPELEN (5+)

RAAIJMAKERS & GEERLINGS

"Verboden op het gras te lopen! Niet door rood rijden! Ssst! Denk aan de buren! Na het plassen handen wassen." De wereld hangt aan elkaar van regels. Logische regels, domme regels. Twee buren leven precies zoals het hoort. Totdat er een vreemde dame langs komt die de afspraken aan haar hooggehakte laars lapt. Job Raaijmakers en René Geerlings ontregelen graag. De Volkskrant gaf hun eerdere werk vier sterren: "Hilarische mimekunst op topniveau."

EXTRA: Workshop Niet Huppelen! (5+)

DI 18 FEBRUARI 12.00 EN 14.30 UUR

HARIG HONDJE (2+)

BONTE HOND

In een gemoedelijke huiskamer met allerlei leuke speeltjes gaat een dame op zoek naar een weggelopen hondje. Spelenderwijs groeien gewone dingen uit tot bijzondere personages. In het prachtig vormgegeven huis neemt actrice Feike je mee op de fantasievolle zoektocht. "Een heerlijk kleuteravontuur met alle ingrediënten die een voorstelling voor jonge kinderen moet hebben," (Theaterkrant).

EXTRA: AAImuseum in het theatercafé

WO 19 FEBRUARI 14.30 UUR

WEGWIJS (8+)

THEATERGROEP HEER OTTO

Als Sam zijn koffer wil inpakken, gebeuren er opeens allemaal rare dingen in zijn winkeltje. Luikjes gaan open, schilderijen hangen scheef en de radio valt uit. Is vertrekken wel een goed idee? Sam gaat op reis in een wereld waar dromen en werkelijkheid dwars door elkaar heen lopen.

Extra: Workshop Maskertheater (8+)

DO 20 FEBRUARI 14.30 UUR

APENSTREKEN (5+)

THEATER GNAFFEL

Een glazen kast met daarin zeven apen staat al jaren op dezelfde plek in een groot warenhuis onderaan de roltrap en speelt altijd hetzelfde liedje. Op een dag gebeurt er iets, wat alles totaal in de war schopt. Wat is er aan de hand? De apen gaan op zoek naar de waarheid. Een ondeugende voorstelling over anders zijn en anders doen. Een aap is niet voor niks een aap.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie