Kids Event 'Met de dieren het voorjaar in'

10 februari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Dierenbeschermingscentrum Amersfoort (DBCA) houdt in de voorjaarsvakantie voor de tweede keer een Kids Event. Dit keer heeft het event als thema 'Met de dieren het voorjaar in'. Op woensdag 19 februari zijn kinderen van 5 tot en met 12 jaar welkom van 13.00 tot 15.00 uur op het DBCA in Amersfoort.

De dag biedt een afwisselend programma met onder meer vlinderhuisjes maken, het onderzoeken van de Kids for Animals-ambulance en voor de grotere kids staat 'klussen met Mario' op het programma. Mario gaat samen met de kids dierenverblijven maken, zodat de dieren een fijne plek hebben om te leven. Daarnaast komt één van de dierverzorgers langs om van alles te vertellen over zijn of haar werk en over de dieren. Uiteraard krijgen alle kinderen een lekker hapje en een drankje.

Nieuwe generatie

Met het Kids Event wil de Dierenbescherming kinderen op een leuke en speelse manier kennis laten maken met het DBCA en laten zien wat zij allemaal doen voor de dieren. Door kinderen op jonge leeftijd voor te lichten over dierenwelzijn, wordt hopelijk een nieuwe generatie dierenbeschermers geboren.

Deelname kost 6,50 euro per kind. Kinderen die mee willen doen kunnen zich tot 14 februari aanmelden via kfa@utrecht.dierenbescherming.nl. Locatie is Dierenbeschermingscentrum Amersfoort, aan de Loes van Overeemlaan 8.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie